WEDSTRIJDVERSLAGEN VAN AFGELOPEN WEEKEND

JO11 1

VFC JO11-1 VDL JO11-1    1-2

VDL JO11-1 sluit mooi seizoen af met overwinning ! De mannen van VDL JO11-1 hebben een mooi seizoen afgesloten met een 2-1 overwinning op VFC JO11-1

De mannen van trainers Ecevit en Hessel hebben dit seizoen enorm veel stappen gemaakt. In de eerste helft van het seizoen speelden de jongens in de 1e klasse. Door goed voetbal, veel inzet en plezier zijn de jongens uiteindelijk 2e geworden in deze afdeling. Door dit resultaat mochten de boys zich de 2e seizoens helft laten zien in de Hoofdklasse. In de eerste wedstrijden was het flink wennen aan het niveau. Na een paar wedstrijden begonnen de jongens het goed op te pakken met een aantal overwinningen op rij. Uiteindelijk na de laatste wedstrijd van vandaag zijn ze 7e geworden.. Een prachtig resultaat voor deze jongens ! Toch blijft het mooiste van dit seizoen dat de jongens een echte vriendengroep vormen.

Trainers Ecevit, Hessel en alle jongens bedankt voor het mooie seizoen !

geschreven door Gert-Wim Tuit

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MO13 1

VDL MO13-1 Forum Sport MO13-0-7 (0-5)

9 uur ’s morgens veld 2, het echte gras en een tegenstander Forum Sport, die 4e plaats direct achter de meiden in neemt. Het kleine beetje spetteren, gaat over in echt regen en de paraplu’s van de supporters komen tevoorschijn als de wedstrijd start. Het is gelijk duidelijk dat Forum Sport vol voor de winst gaat. Hebben de meiden moeite de combinaties te maken, daar heeft de tegenstander geen last van. Vanaf de middenlijn worden lange ballen gegeven of de opbouw kwam veel via hun linkerkant, waar de Lisanne flink de strijd aan moest gaan. Via een goed geplaats schot vanaf rand 16m opende ForumSport de score. En dat gaf hen vleugels om door te gaan, waardoor binnen een kwartier de stand op 0-3 kwam, door een geblokte bal die voor Aesha niet meer te pakken was. De enkele keren dat VDL er door heen kwam en het de verdediging lastig maakte, waren beperkt. En zeker niet bedreigd genoeg. De ruststand 0-5 was pittig, toch stonden de meiden er weer met opgeven hoofd bij de start van de 2e helft. Want opgeven is geen optie. De duels bleven ze aangaan en Forum Sport werd steeds beter op afstand gehouden. Toch vielen er nog 2 tegendoelpunten. Helaas kwam Suus met een van de weinige kansen die VDL creëerde niet tot scoren. Deze tegenstander was echt een maatje te groot. De betere 2e helft mag de meiden genoeg moed geven, dat ze echt wel hun mannetje staan als team. Op naar maandag, dan is de halve finale Rijnmond Cup tegen SVS MO13-1 en ook hiervan de finale halen, zou een mooie beloning zijn op een goed seizoen.

geschreven door: Elke Helmus

Wil je ook een wedstrijdverslag schrijven over je team of het team van je kind kijk dan eerst naar deze pagina:

Hier staan richtlijnen waaraan het artikel dient te voldoen.