NIEUWSARCHIEF

Oktober 2020

VOEG DE SPONSORKLIKS EXTENSIE TOE AAN JE CHROME WEBBROWSER EN STEUN VDL

 sponsorkliks2
 
 
Geacht lid van VDL,
 
Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor VDL. 
 
Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt VDL meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.
 
Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten gigantisch oplopen. Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.
 
Vul bij de vraag "Wie wil u sponsoren in?" in: Stichting Vrienden van VDL. Alleen VDL intypen zal ook al genoeg zijn om de juiste tekst te vinden. 

Alvast bedankt voor je hulp en steun!
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur van VDL

WIE SPONSORT OOK EEN WEDSTRIJDBAL BIJ VDL 1?

Helaas zijn alle competities stil gelegd.

Wij hebben anderhalve thuiswedstrijd kunnen spelen. Met z’n allen balen we er van dat we nu niet die gezellige VDL zaterdagen kunnen hebben.

Voor de thuiswedstrijden hebben we geweldige sponsors die een wedstrijdbal hebben geschonken.
Wij danken deze relaties voor hun support en bijdrage ! Zeker in deze onzekere tijden voor iedereen is de club dankbaar voor alle hulp.

Hoofdtrainer Henk Salari had de eerste wedstrijdbal gesponsord tegen Monster.
Jammer genoeg leverde deze geste toch niet de 3 punten op die het verdiende.

Onze assistent-trainer Dennis de Vette schonk de tweede bal tegen Quick Steps. Die bal gaan we nog een keer gebruiken om de tweede helft een keer uit te spelen en de 0-1 achterstand weg te werken. De scheidsrechter raakte geblesseerd afgelopen zaterdag en staakte de wedstrijd.


De derde bal tegen Duindorp is gesponserd door Groen & Remmerswaal Brandpreventie. Dit bedrijf doet zelfs een tweede wedstrijdbal, de echte derby tegen MVV’27, in Januari, schenken zij ook ! De wedstrijd Duindorp valt in de komende vier weken Corona lockdown. Maar de bal gaat zeker rollen op een inhaalweekend.


Onze vriendinnen van Breicafe de Waker hebben de bal voor de wedstrijd tegen Lyra gesponsord, ook die zal uitgesteld gespeeld gaan worden door de lockdown.


Arwin Verburgh, nog steeds fan van de club, heeft met zijn Cafe Mes uit Vlaardingen de bal tegen Verburch gesponsord in Februari.

 

Voor de helft van onze wedstrijden zoekt ons eerste elftal nog een sponsor voor een bal.

Heeft u interesse? Neem aub contact op met Martin Pleijsier, 06-10944154


DE STEMPERIODE VOOR RABO CLUB SUPPORT 2020 GAAT VAN START !



Dat is even slim en goed je club helpen! Ja, natuurlijk help jij met je RABO rekening toch ook VDL door alleen maar je stem uit te brengen. De jeugd van VDL is er enorm dankbaar voor. Want hoe meer stemmen, hoe meer euro's dat kan opleveren voor mooie materialen voor jouw club.


Stemmen
Leden van Rabobank Westland kunnen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit brengen op verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren stemmen.

Doel

V.D.L. gaat uw bijdrage gebruiken om de oude trainingsgoals van de jeugd te vervangen.  

Hartelijk dank voor uw stem namens onze jeugd

KIJK WAT RABO BANK DOET

De RABO BANK zegt:

,,Dit jaar stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij onze bank bankieren. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom, jouw stem is geld waard! Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Wat is er nieuw?

Rabo ClubSupport is de nieuw vorm van de Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is dat alleen Rabobank-leden kunnen stemmen. En klant zijn, is iets anders dan lid. Check snel in de Rabo App of jij al lid bent en regel het anders direct zelf in de app. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Net zo makkelijk!

 

Klant van de Rabobank, maar nog geen lid?

Alleen leden van de Rabobank kunnen een stem uitbrengen voor Rabo ClubSupport. Lid worden kan snel en kosteloos via onze app. Ga naar ‘Zelf Regelen’ > ‘Lidmaatschap’ en wordt lid van de Rabobank. De stem voor Rabo ClubSupport kan direct worden uitgebracht door dit nieuwe lid.

Stemmen via de Rabo app gaat als volgt:

Log in op de app Ga naar ‘zelf regelen’

Vervolgens ‘lidmaatschap’

Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’

Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op diverse verenigingen.

 

Stemmen via internet gaat als volgt:

- Log in op www.rabobank.nl/clubsupport

- Rechts bovenaan ziet u een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop.

- Dan logt u in zoals gebruikelijk

- Klik op de tegel ‘ClubSupport’

- Klik op de oranje knop ‘stemmen’

- Hierna kunt u 5 stemmen uitbrengen op diverse verenigingen.

 


Update VDL Corona maatregelen Woensdag 14 oktober

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die ook van invloed zijn voor ons als vereniging en de bijbehorende voetbalactiviteiten. 

Hieronder lees je wat dit concreet voor het voetbal bij VDL betekent.

De maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 2020.
 
Hoe spijtig, jammer en vervelend alles ook is we kunnen niet anders dan de maatregelen respecteren en opvolgen. Wij snappen de teleurstelling van het schrappen van de wedstrijden en trainingen voor onze senioren en het schrappen van de wedstrijden voor onze jeugd. Hopelijk is het van redelijk korte duur en kunnen we snel in ieder geval weer de voetbalactiviteiten hervatten. 

Voor de jeugdleden geldt dat zij de komende periode wel gewoon kunnen trainen op ons complex.

Maatregelen bij VDL i.v.m. COVID-19 met ingang van 14 oktober 2020 12:00 uur:

Algemeen:

  • Kantine en kleedkamers blijven gesloten;
  • Geen toeschouwers welkom op het complex. Dit betekent ook dat ouders van jeugdleden niet welkom zijn tijdens de trainingen. Zij dienen hun kind/kinderen bij het hek af te zetten. Afspraken hierover worden gecommuniceerd via de trainer van het team van uw kind/kinderen.
  • Alle basisregels blijven van toepassing.

Jeugd:

  • Tot 18 jaar zullen de jeugdtrainingen doorgang vinden bij VDL. Ouders zijn niet welkom tijdens de trainingen op ons complex. 
  • Jeugdwedstrijden zijn tijdelijk opgeschort er zullen de komende weken dus geen wedstrijden worden gespeeld.
  • Onderlinge wedstrijden tussen VDL teams zijn toegestaan, maar wel op de trainingstijden. Het complex blijft op zaterdag dicht!

Senioren:

  • Geen wedstrijden en trainingen toegestaan. 

 De maatregelen zijn zeer waarschijnlijk voor een periode van 4 weken, waarbij over 2 weken de balans wordt opgemaakt. Zodra er weer andere richtlijnen gelden zullen wij dit weer publiceren op onze website en sociale media.

 


Veelgestelde vragen omtrent corona en VDL conform de richtlijnen van overheid en KNVB

Kom je naar VDL als je verkoudheidsklachten hebt?

NEE -  bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen of keelpijn), of bekende hooikoortsklachten blijf je thuis en laat je je testen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet getest te worden. Je blijft ook thuis als je bij iemand woont die koorts heeft of benauwd is.

Kom je naar VDL als je nog wacht op de uitslag van je test?

NEE -  je blijft thuis wachten op de uitslag.

Wat te doen als je positief getest bent?

Je informeert de trainer of leider van je team. Je hoort van de GGD wat jij en mensen om je heen moeten doen.

Kom je naar VDL als een huisgenoot van je koorts heeft of benauwd is?

NEE -, als een huisgenoot deze klachten heeft blijf je thuis. Heeft je huisgenoot alleen andere verkoudheidsklachten mag je wel naar VDL komen.

Kom je naar VDL als een huisgenoot wacht op de uitslag van de test?

JA - Dat mag, maar denk ook na of het verstandig is. Zolang jij geen klachten hebt en je huisgenoot geen koorts heeft of benauwd is kan je naar VDL komen.

Kom je naar VDL als een huisgenoot positief getest is?

NEE - als je huisgenoot positief getest is blijf je thuis en volg je de richtlijnen van de GGD

Kom je naar VDL als een klasgenoot positief getest is op corona?

Als je vanuit het bron en contacten onderzoek benaderd wordt door de GGD volg je de instructies van de GGD
Word je niet door de GGD benaderd kan je naar VDL komen tenzij je van jezelf weet dat je recent langer dan 15 minuten samen bent geweest met deze persoon.

Iemand uit mijn team heeft corona en nu?

Het team kan gewoon blijven trainen en wedstrijden spelen zonder deze persoon natuurlijk. Als jezelf geen klachten hebt hoef je je niet te laten testen, tenzij je van jezelf weet dat je recent langer dan 15 minuten met deze persoon samen bent geweest en contact hebt gehad op minder dan 1,5 meter. De GGD zal de teamleden waarschijnlijk niet meenemen in het bron en contacten onderzoek omdat zij ervan uitgaan dat teamleden tijdens het sporten niet langer dan 15 minuten met elkaar in contact zijn.

Melden wij vanuit VDL of een lid positief getest is?

NEE - vanwege privacy redenen melden we dit niet. Wel zal het team waarin dit VDL-lid speelt door de trainer worden geïnformeerd, zonder dat zijn identiteit wordt prijs gegeven.

Heb je andere vragen of heb je behoefte om te overleggen over een specifieke situatie neem dan contact op met jeugdvoorzitter Michel van der Harst of via de coördinatoren, die belangrijke vragen kunnen voorleggen aan de Technische commissie. Je kan ook aanvullende informatie vinden op www.rijkoverheid.nl of www.nocnsf.nl .

page1image1598864 page1image1618416

CORONAMAATREGELEN

Vanaf 29 september 2020 gelden extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het doel is om sportbeoefening door te laten gaan, maar te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen.

 

De kantine en kleedkamers bij VDL zijn gesloten. 

 

Wedstrijden en trainingen vinden plaats zonder publiek. Het is ook de bedoeling dat je na afloop van de wedstrijd of training het VDL complex zo snel mogelijk verlaat.

 

Thuiswedstrijden. Tijdens thuiswedstrijden zijn er geen toeschouwers. Alleen de leider, trainer en evt. vlagger mogen aanwezig zijn. Ouders die kinderen (t/m 17 jaar) naar thuiswedstrijden rijden vallen niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien, mogen dus niet blijven kijken en hebben geen toegang tot het complex.

 

Uitwedstrijden. Ouders die kinderen (t/m 17 jaar) naar uitwedstrijden rijden vallen wél onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Om te grote groepen teambegeleiders te voorkomen zijn bij VDL niet meer dan 4 teambegeleiders per bezoekend team tot en met O11 welkom. Voor de jeugd van 013 tot en met 018 zijn er 6 teambegeleiders per bezoekend team welkom. Dit is naast de trainer of de coach van een team.  Tevens vragen wij bezoekende teams niet eerder dan een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

 

Oproep aan alle VDL teams om deze regels ook op te volgen op het moment dat wij afreizen naar andere clubs. Raadpleeg de regels van de te bezoeken club ook zelf voordat je vertrekt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Iedere vereniging kan zijn eigen regels met betrekking tot dit onderwerp hebben.

 

Daarnaast gelden de volgende maatregelen bij VDL.

Alle kleedkamers zijn gesloten op trainings- en wedstrijddagen. Zowel voor jeugd- als seniorenteams. Alle voetballers komen voor wedstrijden en trainingen omgekleed naar VDL en douchen dus thuis.

Neem een eigen gevulde bidon mee! De kleedkamers worden alleen beschikbaar gesteld voor trainingen en wedstrijden van het eerste seniorenteam van VDL en zijn tegenstander. Het buitentoilet naast de commissiekamer is open.

Wedstrijdbespreking en de rust vindt plaats op het veld. Geef elkaar daarvoor de ruimte! Denk aan warme kleding en eventueel paraplu's!

 

Hiernaast gelden natuurlijk ook de reeds bekende regels vanuit de overheid.  Wij verzoeken altijd de instructies van onze vrijwilligers, bestuur, trainers en begeleiders te volgen. VDL wijst alle verantwoordelijkheid voor eventuele (individuele)boetes van de hand.

Alvast bedankt voor uw begrip/medewerking en wij wensen u veel voetbalplezier bij VDL

 

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

 


Resultaten 1 - 6 van 6

 

Hoofdsponsoren

solutions

 

verhagen

Sponsors

  • Combinatie Civiele Technieken BV
    Combinatie Civiele Technieken BV
  • Dairco
    Dairco
  • Klasmann-Deilmann Benelux
    Klasmann-Deilmann Benelux
  • Alfa Grieks Restaurant
    Alfa Grieks Restaurant
  • Smit Maassluis BV
    Smit Maassluis BV
  • Bouwbedrijf Borsboom
    Bouwbedrijf Borsboom
  • NDS
    NDS
  • Arrow Grafitotaal
    Arrow Grafitotaal
  • Van Kortenhof
    Van Kortenhof
  • Automobielbedrijf Noorddijk
    Automobielbedrijf Noorddijk
  • Allport Netherlands
    Allport Netherlands
  • Rabobank
    Rabobank
  • Slier & Partners
    Slier & Partners
  • Accept Systems
    Accept Systems
  • Wens Uitzendbureau
    Wens Uitzendbureau
  • Q-salaris - Salarisadministratie & Advies
    Q-salaris - Salarisadministratie & Advies
  • Delta Dierenartsen
    Delta Dierenartsen
  • Van Dijk Maasland BV
    Van Dijk Maasland BV
  • Staelduinsebos
    Staelduinsebos
  • Johan van Balen BV
    Johan van Balen BV
  • Multikeukenenbad.nl
    Multikeukenenbad.nl
  • Hooymeijer
    Hooymeijer
  • Argeweb
    Argeweb
  • Fonds Schiedam Vlaardingen E.O.
    Fonds Schiedam Vlaardingen E.O.
  • Wallcare
    Wallcare
  • Lely Industries
    Lely Industries
  • Funny Kids Store
    Funny Kids Store
  • Pro Intermediair
    Pro Intermediair
  • Rene Verhagen Schilderwerken
    Rene Verhagen Schilderwerken
  • Heineken
    Heineken
  • Slager en Zandbergen Transport
    Slager en Zandbergen Transport
  • Hoek Glas
    Hoek Glas
  • Solutions Uitzendbureau
    Solutions Uitzendbureau
  • Windmill
    Windmill
  • Manege Middenhof
    Manege Middenhof
  • Kugeko
    Kugeko
  • Patisserie Chocolaterie Holtkamp
    Patisserie Chocolaterie Holtkamp
  • ING
    ING
  • Jété woonidee
    Jété woonidee
  • Lassooij en Partners
    Lassooij en Partners
  • Van Stenis Notarishuis
    Van Stenis Notarishuis
  • RM Coatings
    RM Coatings
  • Jip Regtop Fysiotherapie
    Jip Regtop Fysiotherapie
  • FDC Putman
    FDC Putman
  • Rookvrije Generatie
    Rookvrije Generatie
  • Technisch Installatiebedrijf Schwagermann
    Technisch Installatiebedrijf Schwagermann
  • Verhagen Vastgoedonderhoud
    Verhagen Vastgoedonderhoud
  • P. Looije
    P. Looije
  • Eetcafe De Dijk
    Eetcafe De Dijk
  • Ernst Abbas
    Ernst Abbas
  • Sportcentrum Life
    Sportcentrum Life
  • VHC Kreko Moerdijk
    VHC Kreko Moerdijk
  • Meuva BV
    Meuva BV
  • Schilderwerken Wim Brouwer
    Schilderwerken Wim Brouwer
  • M&M Tomaello
    M&M Tomaello
  • Marien van Eijmeren
    Marien van Eijmeren
  • Toll
    Toll
  • Byonda Kroon Fotografie
    Byonda Kroon Fotografie
  • Restaurant De Ridderhof
    Restaurant De Ridderhof
  • De Salon
    De Salon
  • Huijzer en Renzen advocaten
    Huijzer en Renzen advocaten
  • SH Global Shipping
    SH Global Shipping
  • Wissenburg Jacht & Autobedrijf
    Wissenburg Jacht & Autobedrijf
  • Dierenboetiek Zwarte Zee
    Dierenboetiek Zwarte Zee
  • Euro Products
    Euro Products
  • Vecom
    Vecom
  • Hotel Maassluis
    Hotel Maassluis
  • HBI Installaties
    HBI Installaties
  • IJdo Financiële Dienstverlening
    IJdo Financiële Dienstverlening