ZATERDAG 16 SEPTEMBER START DE GROTE CLUBACTIE!

Deel dit bericht via social media.

Vandaag, woensdag 13 september, worden weer de boekjes met loten uitgedeeld aan de jongens en meiden D, E en F (O13 en jonger) van VDL. Zij gaan weer een wedstrijd houden wie de meeste loten kan verkopen voor hun eigen voetbalclub.

de kinderen van VDL zijn enthousiast om voor hun club loten te verkopen

We weten dat er tal van loten verkopers aan de deur komen. Maar als u het goed voor heeft met de vereniging VDL, waar zoveel vrijwilligers uw kind ondersteunen, probeer dan vooral een lot (of meerdere loten…) te kopen van een verkoper die namens VDL aan de deur komt.

Opa’s, oma’s, buren, kennissen, weet dat het voor een goed, maatschappelijk doel is. Sport is voor kinderen zo belangrijk, maar ook is het fijner om te zien dat een kind voor zijn gezondheid en ontwikkeling aan sport doet dan om te zien dat een kind opgroeit door op straat of in een winkelcentrum rond te hangen. Toch?

Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Nieuw dit jaar

Per verkocht lot gaat er 1 euro naar je team. Spaar met je team voor bijvoorbeeld een leuk teamuitje of iets anders. Bespreek met je team alvast een doel!!!

Uiteraard zet VDL (net als voorgaande jaren) de drie beste verkopers weer een leuke prijs in het vooruitzicht.
Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.  

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014