WEET JIJ ALLES VAN DE NIEUWE KNVB APP EN DE DIGITALE SPELERSPAS?

Deel dit bericht via social media.

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier gaat vanaf nu uitsluitend met de wedstrijdzaken-app.

download de KNVB app!

Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas.

Spelerspassen 

Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van seizoen 2017/’18 afgeschaft. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart 2017 niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen, dit proces gaat volledig digitaal. 

Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

De nieuwe KNVB app

Ben jij aanvoerder, leider of bestuurder van een team of club? dan verzoeken we je dringend om de volgende link aan te klikken en een kort bericht even goed te lezen.

http://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/wedstrijdinformatie/wedstrijdzaken-app

Alle info over het digitale wedstrijdformulier

Handig om even het filmpje te bekijken, dan weet je alles!

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014