Posted by on apr 16, 2014

VDL knokt zich naar verdiende overwinning…

_K7A0935-bewerkt

Beauty van John Bekker brengt hoofdmacht in extase

Naaldwijk
Hoofdsponsor: UNIT4

VDL-middenvelder John Bekker stond zaterdagmiddag symbool voor de veerkracht van onze hoofdmacht. De Maassluizer liet zien waarom de equipe van Arwin Verburgh in het linker rijtje van de tweede klasse thuishoort. Bekker stond om zes uur in de ochtend al op zijn werk bij Europroducts om het nieuwe fraaie gebouw in te richten, maar had enkele uren later nog voldoende energie over om met een wonderschoon doelpunt, stijf in de kruising op aangeven van medespeler en vriend Melvin Louwen, de stand op 1-3 te brengen.
Na een prima start in het jaar 2014 (uit de eerste vier wedstrijden tien punten), had VDL het de voorbije weken lastig. Ondanks de mindere fase hadden de hondstrouwe VDL-supporters hun weg gevonden naar Naaldwijk. VDL kon in het Westland niet beschikken over de geschorsten Pieter Selhorst en Mustafa Kaya.
{Read more…}

Posted by on apr 15, 2014

VDL E5 kampioen 2013/2014

De mannen van de E-5 zijn terecht kampioen geworden, allemaal van harte gefeliciteerd..

 

_K7A0637

 

Alle foto’s van de afgelopen wedstrijd zijn ” hier ”  te bezichtigen

Ook op Facebook van VDL staan deze foto’s

Posted by on apr 10, 2014

Maassluiscup 2014 bij VDL op het sportcomplex.

Schermafbeelding 2014-04-10 om 20.32.06

De volgende teams gaan strijden om de Cup 2014:

VDL (herenelftal + dameselftal)
Excelsior Maassluis (herenelftal + dameselftal)
MSV’71 (herenelftal + dames)
Vv Brielle (herenelftal + dameselftal)
VV Maasdijk (alleen de dames om hun Cup van 2013 te verdedigen)

De club waar er dit jaar om de Cup zal worden gestreden is VDL Maassluis. De ´Maassluis Cup 2014´ is een voetbalevenement waarbij de hele familie welkom is!
Er is niet alleen gedacht aan de voetbalfans, er is entertainment voor jong en oud. Tijdens de ´Maassluis Cup 2014´ staat het respect voor elkaar en het plezier van het spel centraal.
MTS Euro Products BV is erg betrokken bij de Maassluisse voetbalverenigingen. Dit voetbalevenement wordt verzorgt door MTS Euro Products BV met als doel om zoveel mogelijk omzet te genereren voor de desbetreffende gastvereniging.
De gehele opbrengst van het voetbalevenement komt dit jaar ten goede aan de gastvereniging VDL Maassluis.

{Read more…}

Posted by on apr 8, 2014

Team-uitje van VR2, geslaagd.

Met nog een aantal wedstrijden te gaan, stond voor afgelopen zaterdag het teamuitje van het sfeervolle VR2 op het programma. De avond begon met een drankje bij de trainer thuis, waarna de limousine voor de deur stond te wachten die de avond een feestelijke stemming gaf. Met keiharde muziek en veel gegil zijn wij in de limo afgereisd naar Rotterdam Zuid, waar wij met z’n alle gegeten en gedronken hebben bij Mr. Wok. Met volle buiken hebben wij daarna gewerkt aan de teambuilding bij Atoll, waar iedereen onder het genot van cocktails zijn of haar best deed op de bowlingbaan. Weer teruggekomen in Maassluis en een drankje te hebben gedaan met de chauffeur, stonden de cocktails bij Showtime alweer klaar. Wij kijken terug op een gezellige avond en willen daarom iedereen bedanken die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt!
Schermafbeelding 2014-04-08 om 22.25.22

Posted by on apr 5, 2014

VDL-2 Kampioen 2013/2014

De mannen van Dennis de Vette en zijn begeleiding hebben vandaag een mooi kampioenschap binnen gehaald, Cion werd thuis met 3 – 0 verslagen, al leek de wedstrijd wat zenuwachtig te worden gestart werd met 0 – 0 gerust na een handvol kansen die niet werden benut, de tweede helft verliep voortvarender, het geloof om deze wedstrijd winnend af te sluiten was duidelijk voelbaar langs de zijlijn, het was wachten op de doelpunten, Cion kon geen kans creëren dus had de sluitpost van VDL het niet moeilijk, voetballend werd naar de oplossingen gezocht, na het eerste doelpunt viel de spanning weg en kon de wedstrijd rustig worden uitgespeeld, na het tweede doelpunt smaakte het naar meer en bij drie was het gespeeld.

Mannen, namens het bestuur en de alle leden, van harte gefeliciteerd.. !!

IMG_3726

foto’s van deze wedstrijd zijn ” hier ” te bekijken

Posted by on apr 4, 2014

Mark Dijkstra bedankt de VDL-selectie.

Schermafbeelding 2014-04-04 om 11.09.18
Wie herinnerd zich niet die bewuste training op donderdag 19 december 2013, begin van de avond ontstond er in een portiek woning aan de Jeroen Boschstraat in Maassluis een uitslaande brand, selectie spelers van VDL zagen de vlammen aan de achterzijde uit de woning komen en zonder enig twijfel werd een sprint ingezet om de bewoners te waarschuwen in het portiek, die niets in de gaten hadden. Het handelen heeft veel erger kunnen voorkomen, helaas was er toch een slachtoffer te betreuren, Mark Dijkstra was op het moment van de brand aanwezig in de woning die al in lichterlaaien stond. Door de komst van de brandweer en hun professionele handelen hebben zij het slachtoffer kunnen redden en na een langdurige en zwaar ziekenhuis bezoek is Mark in de gelegenheid gekomen om zijn mede-redders te bedanken. Mark kon ook aanschouwen waar de helikopter van het trauma team was geland, want het kunstgrasveld van VDL was een perfect verlichte landingsspot voor de piloot en de arts kon kortbij de hulp verlenen.
De reddingsactie was overigens ook niet buiten Maassluis ontgaan, De website van RegioRotterdamVoetbal.nl deelt namelijk een taart, van Johan Dekker uit Pernis, uit aan diegene met bijzondere verrichtingen, de selectie kreeg eind 2013 de taart aangeboden.
Assistent trainer Dennis de Vette was ook trots op de kordate handeling aan het eind van de training, Mark en Dennis deelden deze trots door elkaar de hand te schudden, een moment die wellicht zonder het juiste handelen van de spelers niet meer had kunnen plaatsnemen.

Wij wensen Mark een goed herstel toe.

Posted by on apr 3, 2014

7X7 maakt er een dolle boel van.. kom ook is kijken en/of spelen…

Beste vrienden van VDL 7×7,
A.s. vrijdagavond voor de 4e keer! Het voetbal wordt met de week beter, zo ook de sfeer en de opkomst en speciaal morgenavond een Spaanse avond met tik tak voetbal zoals Barca, pittige duels tussen Ronaldo en Messi, kom het beleven!
image001-2
Start 20:00uur, verzamelen 19:30uur.

Wij zijn op zoek naar nog meer leden(heren- en dames) teams, mail dit bericht gerust door! Een avondje voetballen en sfeerproeven? Geen probleem, gewoon voetbalspullen meenemen en meedoen.

Met sportieve groet en tot vrijdag,
De VDL7x7 commissie,

John van der Hoeven 06-10903159, Robin Biesheuvel, Peter Verhoeff en Wilko de Groene

Posted by on apr 2, 2014

Zomaar een zaterdag op VDL….29 maart 2014….

Maar liefst 18 wedstrijden stonden er afgelopen zaterdag gepland op ons sportcomplex.
Schitterend weer, de mooiste velden van de regio en tientallen vrijwilligers. Zomaar een greep uit een dagje VDL.

Scheidsrechters
Alle wedstrijden waren weer bezet met scheidsrechters. Grote complimenten aan de mannen die iedere week de wedstrijden van onze jeugd leiden. Speciale dank gaat uit naar Andre Verbrugge en Rokus van de Heuvel, die beiden maar liefst 3 wedstrijden floten. Maar wat te denken van onze eigen hoofdtrainer Arwin Verburgh en elftalleider Hans Luttikhuis die op hun vrije zaterdag zelf aanboden om te fluiten. Dit soort mensen bepalen de cultuur van een club, onze club!
IMG_2854
IMG_2926

F1 Kampioen
Op een fraai versierd veld, in onze ”kooi”, werd F1 kampioen. Een geweldige prestatie van onze jongste jeugd, dat toch al een succesvol seizoen heeft. Sparta werd met maar liefst 7-1 verslagen. De mannen van Mike vd Heuvel en Michel van der Harst konden rekenen op de steun van een grote schare ouders, kennissen en familieleden van de spelers.

Meidenafdeling
Dat de meidenafdeling van VDL als een huis {Read more…}

Posted by on apr 1, 2014

Vrijwilliger van de maand.

Vrijwilliger van de maand Christian Lucas
Deze maand is Christian Lucas aan de beurt om als vrijwilliger van de maand in het zonnetje te worden gezet. Christian is al bijna 3 jaar een gewaardeerd lid van de Accommodatiecommissie. Op de foto zie je geen blonde maar een stevige vent van bijna 32 jaar. Christaan heeft een Nederlandse vader en een Argentijnse moeder. Christiaan heeft een licht autistische aandoening en hij stelt het op prijs daar niet geheimzinnig over te doen. Christiaan wil graag aan iedereen laten zien dat ook mensen met een zo’n aandoening een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving.
De Verenigde Naties hebben 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag (World Autism Awareness Day), een dag waarop autisme wereldwijd in de schijnwerpers staat. Deze dag is bedoeld om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk is. Door Christian nu in de schijnwerper te zetten, probeert VDL ook een bijdrage te leveren aan de bekendheid van autisme. Christian draagt een zogenaamde autipas en iedereen, die daarom vraagt, laat hij zijn pas zien. Zo kan iedereen lezen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van Christian zijn. Het zal iedereen verbazen wat Christian allemaal kan. Hij kan timmeren, schilderen, de speeltuin opknappen, reclameborden ophangen en nog veel meer. Christian doet dat met een grote toewijding, maar ook met veel plezier.
Christian is een collega uit duizenden. De mannen van de Accommodatiecommissie dragen Christian op handen. De mannen waren dan ook reuzeblij dat Christian dit keer werd voorgedragen voor Vrijwilliger van de maand. Op de foto ontvangt Christian van het bestuurslid Ton van Es een bloemetje voor zijn inzet voor onze club. Christian wordt op de foto geflankeerd door Theo Talle en Henk Rijgersberg, die Christiaan vaak begeleiden bij zijn werkzaamheden.