VDL WENST SPONSOR JAN JONGEBREUR STERKTE MET VERLIES VAN ECHTGENOTE

Deel dit bericht via social media.

Helaas komen trieste berichten vaak niet alleen. Bijna tegelijk met het overlijdensbericht van oud-speler Ger van Duikeren, kreeg de vereniging het nieuws dat echtgenote Ilka (72) van onze eeuwigheidsponsor Jan Jongebreur is overleden.

Ilka Jongebreur
Ilka Jongebreur

Het bestuur en de spelers van VDL willen Jan op deze plaats alle sterkte wensen met het verlies. Ilka was vele jaren te zien aan de zijde van Jan, die met zijn tapijtzaak De Tapijtmeester, een begrip was in heel Maassluis en omstreken. Als trouwe sponsor heeft hij altijd achter het eerste elftal gestaan en was hij animator van menig VIP-diner, dat weer geld op bracht voor onze vereniging en voor de jeugd. Zijn Ilka kwam niet uit de VDL-familie, maar werd op zeker moment toch gegrepen door de familiaire sfeer binnen de vereniging. Daardoor stond zij als vrijwilligster ook nog te assisteren in de horeca van VDL.

Zoals bekend was Jan nadat hij de zaak met tapijt had overgedragen aan zijn dochter Maja, in de wintermaanden steeds een half jaar in zijn tweede huis in Zuid-Afrika, waar hij en Ilka genoten van de warmte en de Hollandse winters handig oversloegen. Ook maakte hij grote tochten met de caravan door heel Europa. Momenten waarvan zij samen genoten. Maar voordat Jan wegging en in het voor jaar pas zou terugkeren, ondersteunde hij het eerste elftal nog steeds met een bijdrage voor het trainingskamp van de mannen. Dat werd altijd gewaardeerd door de VDL-spelers.

Niet voor niets is bij VDL een markante plek het Jan Jongebreur-plein genoemd met een officieel straatnaambord.

Wij hopen dat Jan in de toekomst weet dat bij VDL altijd de deur open staat voor hem en dat een warme VDL-familie er is om op terug te vallen.

Het afscheid vindt komende week in besloten kring plaats.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014