TRAINERS VDL MEISJES IN HET NIEUW DANKZIJ SOLUTIONS BV DE LIER

Deel dit bericht via social media.

Met 36 teams in onze vereniging hebben we uiteraard ook heel veel trainers en begeleiders bij VDL. Die willen we er graag netjes bij laten lopen. Wat is het dan fijn om bedrijven om ons heen te hebben die daar oog voor hebben.

De trainers van de meisjesteams bij VDL in hun fraaie, splinternieuwe outfit
FOTO ANNETTE JANSEN

Solutions BV, het in vijftien jaar mega groot geworden uitzendbureau in De Lier, is zo’n bedrijf. Dankzij de bemiddeling van Patricia vd Berg en haar echtgenoot, mochten we met VDL op de koffie in het schitterende pand dat je langs de weg ziet als je De Lier binnenkomt rijden vanaf de rijksweg A20.

Het kantoor van Solutions BV in De Lier

De ontvangst was allerhartelijkst en het was bijzonder om het succesverhaal van eigenaar Sezer en van Hans Boek uit het managementteam te horen. Zij hebben VDL aangeboden om de trainers van de meisjesteams in een fraaie outfit te steken en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Op de bijgaande foto zijn alle zes trainers door onze professionele VDL-fotografe Annette Jansen op de plaat vastgelegd op het hoofdveld van VDL. 

We willen graag Solutions BV en Sezer bedanken voor de geweldige ondersteuning van onze vereniging, waar zoveel vrijwilligers actief zijn en waar het schitterend is om die vrijwilligers er leuk bij te laten lopen.

Ook geïnteresseerd om een groep trainers van een fraai trainingspak te voorzien?

Neem contact op door een belletje naar 06 51 843 906. Alle mogelijkheden voor sponsoring (met of zonder bedrijfsnaam, anoniem) zijn mogelijk. Weet dat we er als vereniging ongelooflijk blij mee zijn. Het zijn juist de vrijwilligers die klaar staan voor de kinderen.

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014