RODNEY REMMERSWAAL 2 X RAAK VOOR VDL TEGEN DOCOS: 3-2

Deel dit bericht via social media.

Hij heeft een hoop meegemaakt in de afgelopen weken, maar Rodney Remmerswaal weet op het veld de juiste focus nog steeds te vinden. En dat is knap voor een jonge voetballer, die in de thriller tegen DOCOS twee keer het net vond.

rodneyremmerswaal

VDL won met 3-2 van de nummer vier van de ranglijst en deed daarmee goede zaken om een goede positie in de middenmoot van de 2e klasse in het zaterdagvoetbal in te nemen.

Na een vroege 1-0 achterstand in een wat tamme eerste helft – terwijl de selectie een uitstekende trainingsweek achter de rug had – knokte het elftal onder aanvoering van de immer leidende en inspirerende Nick Buuron geweldig terug in de tweede helft.

DE STAND NA 21 SPEELRONDEN
DE UITSLAGEN VAN DE 21E  SPEELRONDE

De doelpunten waren qua opbouw en het uitspelen van de tegenstander, die lang in de race wilde zijn om de bovenste plaats, om in te lijsten! Tweemaal stond Rodney aan het einde van zo’n fraaie aanval en eenmaal profiteerde Melvin Louwen toen hij sneller dan de doelman op de rand van het strafschopgebied verscheen.

Dat de tegenstander natuurlijk wel wat in zijn mars had, bleek uit de twee prima tegentreffers die VDL deze middag moest incasseren. Maar al met al vormden de mannen van coach Arwin Verburgh toch de bovenliggende partij.

Het is knap hoe de blauw-witten het hele seizoen de spirit erin houden. De supporters op het terras, met de fraaie buitenbar uiteraard weer open (de laatste hand wordt gelegd aan een kleine opfrissing en een prachtig nieuw gelakt barblad) genoten van het optreden van VDL 1.

RODNEY HOOYMEIJER MAN OF THE MATCH

Rodney Remmerswaal werd door de technische staf aangewezen als de Hooymeijer Man of the Match en dat verdient hij na zo’n zware tijd ook wel. Na afloop poseerde hij graag met trainer Arwin Verburgh, die naar eigen zeggen nog een paar keer benauwd had toegekeken bij de laatste uitvallen van DOCOS bij een 3-2 stand. Te meer daar de verder goed leidende arbiter ten onrechte de 4-2 van VDL niet wilde tellen. Hij keurde deze puntgave treffer van Nick Buuron af wegens vermeend buitenspel. Op aangeven van de grensrechter van de tegenstander, terwijl iedereen kon constateren dat Nick keurig achter de bal was gebleven en dit een glaszuivere goal was.

VDL had meerdere uitblinkers, Jeroen vd Swaluw was weer zeer balvast en dreigend, Michael Rijgersberg werkte keihard in de defensie, Ryan de Roo opereerde goed in de buurt van de zeer geroutineerde Fred van Maaswaal, terwijl Melvin Louwen op rechts veelvuldig opkwam. Jammer dat John Bekker een knie in zijn lies kreeg en daardoor uitviel, want de middenvelder/spelbepaler zat goed in de wedstrijd. Ook petje af voor doelman Tim Teerlink, die verre van fit aan het duel begon maar toch een puike prestatie leverde.

Schitterend ook dat Mustafa Kaya zijn come-back maakte na lang blessureleed. Deze routinier is al jaren goud waard voor VDL 1 en is niet voor niets eerder uitgeroepen tot speler van het jaar. Mustafa is in de herfst van zijn carrière beland, maar kan het nog altijd opbrengen om fysiek en mentaal alles te geven voor VDL 1.

De spelers van VDL 1 vieren feest na de eerste goal van Rodney
De spelers van VDL 1 vieren feest na de eerste goal van Rodney
SELRO SPONSOR VAN WEDSTRIJDBAL

Mooi om te vermelden dat VDL 1 nog elke thuiswedstrijd een fraaie wedstrijdbal krijgt gesponsord. Het is voor de spelers van de selectie een mooie ondersteuning om te zien hoe bedrijven en privépersonen elk seizoen weer willen bijdragen aan het trainingskamp, waarvoor de spelers zelf de wedstrijdballen verkopen.

Dit keer was de wedstrijdbal gesponsord door SELRO BV. Achter deze sponsor gaat Rob Selhorst, vader van eerste elftalspeler Pieter Selhorst schuil. Rob is een trouwe supporter én sponsor van VDL.

DE STAND NA 21 SPEELRONDEN
DE STAND NA 21 SPEELRONDEN
VDL 2 BOEKT OOK FRAAIE 2-0 ZEGE

Het 2e elftal van VDL dat onder leiding staat van trainer-coach Dennis de Vette, Wim Ketting en Stefan Stad, boekte eerder op de dag een fraaie 2-0 zege. Dit selectieteam is aan een prima seizoen bezig en heeft net als het eerste elftal teamspirit en kameraadschap hoog in het vaandel staan.

WIM EN NEL KNALLEN MET DE OMZET

Ja, en als je dan over lekker scoren praat, moet je eigenlijk op zo’n mooie zaterdag ook topscorer Wim van Beijeren en zijn achterhoedespeelster Nel even noemen. Deze toppers in de keuken boekten scoorden met een voortreffelijke omzet in de VDL-keuken. We denken soms dat dit normaal is, maar kijk nu naar het recente weekeinde waarin zij moesten verhuizen naar hun nieuwe woning en de keuken niet door hen bezet was. Dat was meteen een shock voor alle mensen die van lekker ontbijten en eten op de club houden!

Wim en Nel gouden horecaduo
Wim en Nel gouden horecaduo

Gelukkig zijn ze nu gesetteld in hun mooie woning in de Dijkpolder en zorgden ze deze zaterdag weer voor een heerlijke hap. Nel gaf met de bestellingen de voorzet en Wim kopten de (gehakt)ballen in het net…

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014