PETER BRUINSMA SCHENKT VOETBALVERENIGING VDL GEWELDIG KUNSTWERK: DE UNIEKE VAN PERSIE BANK!

Deel dit bericht via social media.

Het is een pronkstuk. Een kunstwerk van de hoogste categorie en in alle opzichten een eye-catcher. Dat was het al tijdens de veiling voor het goede doel tijdens het International Robin van Persie Tournament en zo ongeveer alle 600 leden van VDL hoopten dat die prachtige betonnen bank, met de kunstschildering van de speler zelf erop, heel misschien op het sportcomplex zou kunnen blijven.

Peter Bruinsma (r.) en Robin van Persie samen op de unieke bank, die aan VDL is geschonken
Peter Bruinsma (r.) en Robin van Persie samen op de unieke bank, die aan VDL is geschonken. FOTO ANNETTE JANSSEN

Nou, we kunnen U zeggen, dat blijft-ie! En dat allemaal dankzij Peter Bruinsma, mede-eigenaar en directeur van ND Security, die er persoonlijk voor zorgde dat het hoogste bod in de veiling door hem werd geplaatst. Die bank gunden wij hem uiteraard, maar nog mooier was het gebaar dat Peter Bruinsma even later maakte.

,,Ik vertel jullie dat de bank bij deze wordt geschonken aan de club en hier op het sportcomplex mag blijven”, zei de gulle Peter. Een fantastische gift natuurlijk voor een club die net de nieuwe kleedaccommodatie heeft mogen openen en daar recht voor de deur nu de prachtige bank heeft staan.

Toen Robin van Persie zelf de volgende dag langskwam (zijn vrouw Bouchra had de bank op vrijdag tijdens de veiling al bewonderd) was deze ook vol lof over het kunstwerk, dat is vervaardigd door Marcia Bodt en door haar is geschonken aan de organisatie van Robins Tournament en het goede doel.

Robin twijfelde uiteraard geen moment en ging dolgraag even op de foto met de man die de bank heeft gekocht en aan VDL heeft geschonken. Kijk ze zitten daar, een mooi stel op een mooie bank. Gewoon onder de palmbomen, alsof ze samen op Curacao op vakantie zijn…

Robin heeft in het bijzijn van Peter de bank nog voorzien van zijn handtekening, zodat de echtheid zelfs voor de laatste procenten gegarandeerd is. Inmiddels zijn al heel wat fans op de bank gaan zitten en blijkt dat het kunstwerk een voltreffer is.

Robin signeert de bank
Robin signeert de bank

Mooi dat die bank bijna 2000 kilo weegt, van oersterk beton is en je een veilig gevoel geeft als je erop zit.

Maar ja, dat kan ook niet anders als je Peter met zijn bedrijf  ND Security kent. Dan heb je altijd een veilig gevoel…

Kijkt u maar even rond op de website van het bedrijf, dat op beveiligingsgebied van alle markten thuis is.

NDSecurity BV

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014