ONS 100-JARIG BESTAAN NADERT! BEN JIJ EEN OUD-LID EN WIL JE ER BIJ ZIJN?

Deel dit bericht via social media.

VDL heeft een geweldige historie. De oudste club van Maassluis bestaat op 6 mei 2018 precies 100 jaar. Dat gaan we vieren. Met onze 600 huidige leden, onze relaties, sponsors, donateurs, vrienden, maar ook de oud-leden!

Meer dan een halve eeuw geleden zag ons VDL-complex er zo uit

We vinden het hartstikke leuk als u er bij wil zijn! Heb je een verleden bij VDL, heb je bij ons gevoetbald, ben je vrijwilliger geweest of heb je een functie bij onze vereniging bekleed? Dan horen we graag van je.

We zijn op zoek naar vele oud-leden en noteren graag je naam en adresgegevens, bij voorkeur je email adres ook, zodat we je kunnen uitnodigen voor ons 100-jarig bestaan in het eerste weekend van mei.

Stuur een mailtje naar: 
leoenjosevandermaarel@hotmail.com

Leo is zelf een leven lang lid al van VDL, heeft jaren in ons eerste elftal gespeeld, de jeugd getraind en naast vele andere functies bij de club doet hij nu al weer jaren de ledenadministratie. Dat heeft als voordeel dat hij heel veel leden kent! Maar hij bezit dus niet de gegevens van alle oud-leden.

FOTO’S VAN VROEGER? DIE ZOEKEN WE OOK!

Ja, natuurlijk vinden we het leuk als u nog oude foto’s heeft uit uw tijd van VDL. We hebben er bij ons 90-jarig bestaan veel verzameld, maar we zijn ervan overtuigd dat er nog vele foto’s rondzwerven. Mail het ons als U nog leuke oude ‘kiekjes’ heeft. 

Inscannen en mailen zou helemaal super zijn.

EEN GROEPSFOTO VAN DE VDL-JEUGD UIT DE JAREN ’60. WAREN DE DOELEN TOEN GROTER? NEE TOCH, MAAR WEL KNAP ALS JE 25 KINDEREN NAAST ELKAAR TUSSEN DE DOELPALEN KRIJGT…

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014