MEIDEN VDL SUCCEVOL OP LANDELIJK SCHOOLVOETBAL TOERNOOI

Deel dit bericht via social media.

“Sanae (10) uit Maassluis maakte vandaag haar mooiste doelpunt ooit. Zo schoot ze groep 6 van basisschool De Groene Hoek naar het landelijk kampioenschap schoolvoetbal. “

Vandaag zijn de meiden van de Maassluise basisschool De Groene Hoek (groep 5/6) op de KNVB campus in Zeist Nationaal Schoolvoetbalkampioen geworden. Sanea gaf zelfs een heus interview aan het Algemeen Dagblad.

Hoe bijzonder is het dat in het winnende team van De Groene Hoek naast de ambitieuze Sanae ook Meike, Nikki, Suus, Aleyna, Lisanne en Isabelle spelen in de VDL teams mo11-1 en mo11-2.

Nationaal Schoolvoetbal De Groene Hoek

Ook de meiden van basisschool De Dijk (groep 8) waren succesvol op het Landelijke toernooi. Zij eindigden helaas net buiten de prijzen op de 4e plaats. In dat team speelden zes meiden van VDL. Mijke, Lisanne, Suus, Lot en Nikki knallen elke week in mo13. Robine speelt in mo11-1.

Als club zijn we natuurlijk super trots op onze florerende meidenafdeling maar vandaag zijn we extra trots op deze kanjers. Top gedaan meiden! Nu genieten van jullie vakantie. Komend seizoen zien we jullie graag weer lekker knallen op onze velden.

Nationaal Schoolvoetbal De Dijck

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014