MATS SELHORST TROTS OP ZIJN VADER, DIE MAN OF THE MATCH IS BIJ VDL-STRIJEN 4-2

Deel dit bericht via social media.

Kijk hem glunderen, die dekselse Mats Selhorst. Op de schouders van zijn vader Pieter. Op het fraaie sportpark van VDL bekeek hij samen met opa Rob en moeder Sharon met grote aandacht de wedstrijd van zijn papa tegen Strijen 1: 4-2!

Trotse Mats Selhorst op de schouders van zijn vader Pieter die door de TC, met o.a. Glenn vd Kraan rechts, werd uitgeroepen tot Hooymeijer Man of the Match

Een wedstrijd die ongelooflijk belangrijk was voor VDL. En daarin zou papa Pieter (een mooie alliteratie) dus uitgroeien tot de  HOOYMEIJER man van de wedstrijd met twee cruciale doelpunten. Routinier Pieter maakte bij een 2-1 achterstand de gelijkmaker en scoorde ook de 3-2.

Een van die twee goals was een absolute ‘beauty’, een magistrale lob over de defensie én de keeper van Strijen! Grote vreugde in het veld, op de bank van VDL, bij de spelers en bij de supporters. Mats zei na afloop dat hij genoten had van zijn vader. Zijn moeder ook, maar die zou hem dat ’s avonds thuis ook nog een keer lief in zijn oor fluisteren. 

John Bekker had VDL met een mooie goal op een 1-0 voorsprong gezet, daarna werd het duel een thriller. Uiteindelijk trokken de blauw-witten na 90 minuten met 4-2 aan het langste eind omdat ook VDL’s heerlijke donkere parel Gaultier Obiango nog een fraaie treffer produceerde.

‘TIJGER’ OBI

‘Obi’ heeft inmiddels de bijnaam ‘Tijger’, gegeven door elftalleider Jan Bekker, die een bijzondere relatie heeft met de avontuurlijke spits. En als een tijger besluipt Obi zijn prooi elke wedstrijd. De spits voelt zich de laatste weken helemaal in zijn element en ligt ook geweldig in de spelergroep.

Maar ja, kijk nu eens naar die spelergroep. Die heeft dus in de laatste twee wedstrijden even zes punten gepakt en toont een teamspirit die helemaal past bij VDL. Tegen Strijen was het een genot om te zien hoe de spelers voor elkaar door het vuur gingen. Je hoefde alleen maar naar Fred van Maaswaal te kijken om te zien wat strijdlust is. Maar nog mooier is dat eigenlijk niemand verzaakte.

‘SAMEN STERK, ZEGT AANVOERDER MUSTAFA KAYA’

Aanvoerder Mustafa Kaya riep zijn spelers na het laatste fluitsignaal ook spontaan op om even een groepsplaat te maken. Waar? ,,Voor onze mooie wand met de kreeg ‘SAMEN STERK’, zei Mustafa meteen. ,,Dat is nu weer het credo van VDL. We doen het met elkaar en we werken samen keihard voor deze club.”

Vreugde en plezier bij spelers en staf van VDL 1 na de verdiende zege op Strijen.

Tactisch zat het goed in elkaar bij VDL. We moeten eerlijk zijn, Strijen (dat in het verleden lang op het hoogste niveau uitkwam) heeft een prima ploeg die zomaar om de titel zou kunnen spelen. Maar er stond een gedegen concept tegenover van VDL-kant. In de eerste helft van het seizoen ging VDL nog met 5-1 ten onder in Strijen, dus dit was een wereld van verschil.

TWEEDE ELFTAL KLIMT NAAR 2E PLAATS

Minstens zo fraai is de overwinning van 3-1 die VDL 2 boekte tegen CWO 2. Het elftal van Dennis de Vette en Wim Ketting profileert zich op een geweldige manier na de promotie vorig jaar. Ook op een hoger niveau timmert het elftal aan de weg.

De doelpunten kwamen op naam van Michael Rijgersberg, Ilkay en Sharon Pikeri. Deze mannen kwamen daarna het eerste elftal aanmoedigen en maakten weer een feestje mee van DJ John ‘seventies-eighties’ Bekker.

DAVID EN ELLEN V.D. ENDE VRIJWILLIGERS VAN DE MAAND

VDL is zuinig en bijzonder trots op zijn vrijwilligers. Elke maand zetten we er eentje in het zonnetje die zich onderscheidt bij de club. Voor aanvang van de wedstrijd van het eerste elftal waren dat er voor een keer twee! De charmante Ellen en haar enthousiaste man David v.d. Ende. 

V.l.n.r.: Elftalleider Jan Bekker, Ellen en David vd Ende, en Glenn vd Kraan

Samen hebben ze twee zonen bij VDL in de jeugd voetballen, maar ze geven ook nog eens op een voorbeeldige wijze invulling aan het idee dat je met elkaar een vereniging moet vormen door zelf een bijdrage te leveren.

Ellen doet dat door op vele momenten de uren achter de bar in te vullen bij trainingsavonden of op wedstrijddagen. Dat doet ze met liefde en warmte voor de mensen van de vereniging, naast een toch drukke baan. David is trainer, leider en coach bij de pupillen en zorgt ervoor dat er onder zijn leiding veel plezier wordt beleefd. Ze verdienen het dik om in het zonnetje te staan. Komende week volgt een interview met dit leuke stel!

Van de Technische Commissie een elftalleider Jan Bekker kregen ze een bos bloemen en een wijnpakket. Daar hoorde een gezellige foto bij natuurlijk! Want, kijk naar de slogan op de boarding in ons mini-stadion: VRIJWILLIGERS MAKEN DE CLUB.

Vrijwilligers als Ellen en David zijn goud waard

AUTHENTIEKE ENTREE POORT AL IN WERKING MET DE ‘PANDAY’S’!

Tja, over vrijwilligers gesproken, die hebben we ook als je bij de wedstrijd van het eerste elftal op het sportpark binnenkomt. Het echtpaar Panday zorgt steevast voor de warme ontvangst en dat doen ze vanaf nu in ons schitterende klassieke houten entreehuis.

Dat is mede dankzij de accommodatiecommissie en een enorme inspanning van Marco de Groot in korte tijd verrezen. We zijn al die ondersteunende partijen als vereniging enorm dankbaar daarvoor.

Het echtpaar Panday dat iedere bezoeker altijd een warm welkom heet in de nieuwe behuizing

op de foto is al te zien hoe trots Sharma en Mila zijn. Ze vinden het geweldig om een warm onderdak te hebben. En we verklappen, het is allemaal nog niet af. Het wordt alleen maar mooier nog!

E5 TEAM VAN BESTE LOTENVERKOPERS VOOR DE GROTE CLUBACTIE

Tenslotte werden in de rust van VDL 1 – Strijen 1 ook de allerbeste lotenverkopers van de Grote Club Actie in het zonnetje gezet. Het team dat met voorsprong de meeste loten heeft verkocht is E5 met 267 loten!

De geweldige Lotenverkopers van 2017. Daar zijn we dus TROTS op!

De beste verkopers zijn in 2017 geweest: 

Dani Groen met 159 loten.
Senna Rijgersberg met 65 loten.
Kayne Mangroelal met 60 loten. 

Het leuke dit jaar was dat per verkocht lot je 1 euro krijgt voor een teamuitje.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014