KIES VOOR SPORT DAVEREND SUCCES VOOR JONGE MEIDEN BIJ VDL

Deel dit bericht via social media.

Hoe leert een kind kennismaken met een leuke sport? Door het te gaan doen, door het uit te proberen zonder je te moeten verplichten. Dat kan bij de vereniging VDL voor een heleboel jonge meiden. En reken maar dat het plezier oplevert!

Wat een feest voor al deze meiden bij de kennismaking met voetbal bij VDL!
Wat een feest voor al deze meiden bij de kennismaking met voetbal bij VDL!

In het kader van Kies voor Sport zijn al vijf maandagavonden 14 enthousiaste meiden aan het trainen onder leiding van de ervaren VDL-trainers Arno van de Woestijne en Romy van de Woestijne.

 Arno is al vele jaren een geweldige kracht in het trainersvak. Hij kent de kneepjes van het vak van de selectie tot de jongste meidenteams. Hij straalt rust en vakmanschap uit. Dochter Romy loopt al jaren mee in het meisjesvoetbal en kan de nieuwkomers veel vertellen.

Daarbij worden zij ook nog eens geholpen door de meiden van VDLO13.

En zo leren ze voetballen bij VDL
En zo leren ze voetballen bij VDL

De meisjes die nu kennismaken met het voetbal bij VDL mogen aan het eind van de stageperiode meetrainen bij hun leeftijdgenoten blijven trainen tot het einde van het seizoen.

Mooi om te zien dat er zoveel initiatieven zijn binnen onze vereniging en in de stad Maassluis. Wist u trouwens dat meisjesvoetbal de snelst groeiende sport in Nederland is en dat een ongelooflijk aantal meisjes de afgelopen paar jaar zijn gaan voetballen?

De VDL-meiden tonen veel geduld en enthousiasme bij de nieuwe meisjes
De VDL-meiden tonen veel geduld en enthousiasme bij de nieuwe meisjes

We vinden het mooi om dit allemaal aan te bieden bij de vereniging VDL, waar we binnenkort ook nog geweldige, splinternieuwe faciliteiten in de accommodatie kunnen aanbieden. Onze kleedkamers zijn bijna klaar en zijn een verrijking voor de vereniging.

Leuk om te weten misschien voor ouders en meisjes dat wij in dat prachtige nieuwe kleedkamergebouw onze meisjes aan een eigen kant van het gebouw kunnen plaatsen met hun kleedkamers.

Kortom, aan alles is gedacht.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014