IT IS DERBY DAY! KETHEL SPALAND – VDL, HÉT DUEL IN DE 2E KLASSE VANDAAG

Deel dit bericht via social media.

Niks mooiers dan een onvervalste streekderby! En Kethel Spaland 1 – VDL 1 is er zo een. Maassluis tegen Schiedam, Peter van Buren als trainer tegen zijn oude club VDL.

Peter van Buren (l.) en Arwin Verburgh, in het AD samen.
Peter van Buren (l.) en Arwin Verburgh, in het AD samen.

Mooi dat Van Buren en Arwin Verburgh, onze huidige coach die VDL al 5 jaar in de 2e klasse traint, in een dubbelinterview allebei mooie dingen over onze club vertellen in de krant. Van Buren, de voorganger van Arwin, zegt dat VDL één van de mooiste verenigingen is waar hij ooit heeft gewerkt. ,,Het is een enorm sociale club. De mensen doen veel voor hun club en zijn echt betrokken bij de vereniging.”

‘VDL blijft een grote familieclub’

Ook de huidige oefenmeester Verburgh onderschrijft de mening van Van Buren. ,,Deze club heeft iets vertrouwds. Ondanks dat de maatschappij verandert, zie je dat het een grote familieclub blijft.” Verburgh vindt het dan ook niet verbazingwekkend dat trainers het lang volhouden bij de Maassluise tweedeklasser. ,,Presteren en ontspanning zijn altijd belangrijke kernwaarden geweest. Ik me enorm prettig gevoeld bij deze club.”

VDL is trots op zulke teksten. Toch wordt het vandaag een stevig gevecht tussen de Schiedammers en de blauw-witten die allebei knokken om het verblijf in die 2e klasse te verlengen. In Schiedam wordt om 14.30 uur afgetrapt. VDL mist enkele spelers door een schorsing, maar de ploeg zal ook zonder enkele vaste waarden tot op het bot gemotiveerd zijn.

Tegenstander op nieuw complex

Eh, wie een kijkje gaat nemen en onze ploeg gaat aanmoedigen, check even hoe je op het nieuwe complex van Kethel Spaland komt, dat is aangelegd op het groen boven de nieuwe rijksweg A4.

Het hele interview in het AD
Het hele interview in het AD

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014