HEB JIJ JOUW MINUUT VAN VDL 1 AL?

Speel voor 13 kansen op € 60,00 bij slechts  € 30,- inleg voor een heel seizoen! Reken uit jouw winstkans!

Dit komende seizoen kun je meespelen in de Minuut van VDL 1. Voor elke VDL-fan wordt de gelegenheid geboden om voor slechts € 30,00 per minuut, 1 of meer minuten te ‘kopen’ voor de thuiswedstrijden van onze Vlaggenschip, voor het gehele seizoen 2023-2024. Je speelt dus elke thuiswedstrijd met dezelfde minuut mee!

Eigenaren van minuten winnen een geldprijs van maximaal € 60,00 per wedstrijd, wanneer ons eerste elftal in hun minuut een doelpunt scoort.

Na de degradatie van het afgelopen seizoen speelt VDL in de 4e klasse D, waarin we 11 thuiswedstrijden spelen, dus 13 kansen!  Want dit seizoen tellen de thuis bekerwedstrijden mee.  Daar kunnen bij een volgende ronde in de beker nog wedstrijden bij komen.

WhatsApp op 06-10944154 (Martin Pleijsier)

Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor de minuut. Wij nodigen je van harte uit om mee te spelen met dit spel. Je financiële steun wordt gebruikt voor teambuilding doeleinden van onze selectie,  en ……. je maakt voor jezelf de thuiswedstrijden van VDL nog spannender.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 30,00 ben je voor alle thuiswedstrijden (beker en competitie) in het seizoen 2023-2024 eigenaar van jouw minuut naar keuze. Inschrijven kan vanaf heden, door een app te sturen, je geeft aan welke minuut je graag wilt kopen. Is jouw gewenste minuut al vergeven dan stellen wij jou de dichtstbij liggende vrije minuut voor.

Vaststellen van de minuut

Wanneer VDL een doelpunt scoort, dan is de minuut die het scorebord dan aangeeft bepalend, onze speaker Hugo zal deze minuut omroepen en vastleggen. De minuut 0 doet dus ook mee.

Minuut 45 en minuut 90 zijn bijzonder.

Wanneer VDL een doelpunt in de extra tijd van de eerste dan wel de tweede helft maakt, wordt de prijs uitgekeerd aan de eigenaar van respectievelijk minuut 45 of minuut 90. Met de aanschaf van deze minuten wordt je dus eigenaar van de minuut en de bijbehorende extra tijd. Gezien het grote aantal extra speelminuten dat doorgaans wordt bijgeteld is besloten om minuut 45 en minuut 90 voor € 60,00  te verkopen.

Prijs

Bij iedere competitie- & beker thuiswedstrijd van VDL is € 60,00 te winnen. Indien VDL meer dan 1 doelpunt scoort. Wordt deze prijs verdeeld onder alle eigenaren van de minuten waarin een doelpunt viel. Wanneer VDL niet scoort wordt er geen prijs uitgekeerd en vervalt de prijs.

Voorbeeld: VDL scoort 1x, uitbetaling van € 60,00 aan 1 eigenaar. VDL scoort 4x, uitbetaling van € 15,00 aan vier eigenaren.

Minuut kopen

Iedere minuut wordt slechts 1 maal aangeboden. Je bent er dus zeker van dat je het exclusieve recht hebt op de minuut die je koopt. Het aantal minuten dat je koopt is niet gelimiteerd. Je kunt dus bijvoorbeeld ook een aantal minuten achter elkaar bemachtigen. Toedeling van de minuten geschied op volgorde van binnenkomst. Wanneer de minuut naar keuze al door iemand anders is aangekocht, wijst de organisatie jou de dichts nabijgelegen minuut toe. Je ontvangt van ons een bevestiging van uw minuut.

Bij grote belangstelling zullen wij een tweede lijst maken, echter deze gaat pas in als deze voor tenminste 50% is verkocht (minimaal 45 min ingeschreven zijn). De prijzen van de eerste lijst blijven gelijk, het geldbedrag hoeft dan niet met nog meer eigenaren gedeeld te worden.
De tweede lijst staat op zich.

Betaling

De betaling dient plaats te vinden voor de start van de eerste beker thuiswedstrijd :
VDL 1 – WFB 1 op 2 september 2023 om 14:30 uur. Of zo veel later als dat je beslist mee te spelen. Je verminderd zo wel jouw kansen. Prijzen worden namelijk NIET met terugwerkende kracht uitbetaald. Wanneer je dus jouw volledige kans wilt benutten wees er dan snel bij, de betaling kan via een betaalverzoek over de app, of contant.

N.B. voor persoonlijke info, kun je ook de selectiespelers aanspreken.

Uitbetaling van een prijs.
In de uren na de wedstrijd zal het overzicht gemaakt worden en de prijswinnaar(s) zullen betaald worden naar het aantal doelpunten. Betaling via een betaalverzoek heeft de voorkeur omdat misschien niet iedereen met contant geld te bereiken is, of niet meer aanwezig is. Bijkomend voordeel is dat er dan geen - nog niet uitbetaalde prijzen – blijven staan.