INDRUKWEKKEND BEZOEK VDL MEIDEN AAN ADO DEN HAAG VROUWEN

Deel dit bericht via social media.

Aan het begin van het voetbalseizoen heeft ADO Den Haag vrouwen een prijsvraag uitgeschreven waarbij vrijkaartjes te winnen waren voor een wedstrijd van de ADO Den Haag vrouwen in de Eredivisie. Opdracht was om in een korte email aan te geven waarom juist de meiden van jouw club hiervoor in aanmerking zouden moeten komen.

KIJK ONZE VDL MEIDEN EENS LOL HEBBEN BIJ PROFCLUB ADO DEN HAAG!

Daarop is de coördinator van de VDL meiden – Patricia van den Berg – in de spreekwoordelijke pen geklommen en heeft een meer dan vlammend betoog geschreven. Dit sprak de ADO Den Haag vrouwen zo aan dat de VDL meiden werden uitgenodigd om tijdens de wedstrijd van de ADO Den Haag vrouwen tegen de vrouwen van Achilles’29 zowel de ballenmeisjes als de players escorts (aan het begin van de wedstrijd samen met de speelsters het veld oplopen) te leveren. Hoe leuk is dat!

Vrijdagavond 9 februari was het dan zover. Met 14 VDL meiden uit de MO13 en 22 VDL meiden uit de MO11 werd de reis naar het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag ingezet. Bij aankomst was het inmiddels flink gaan sneeuwen en daalde de temperatuur ook razendsnel. Gelukkig waren de meiden hierop goed voorbereid en was iedereen voldoende warm aangekleed. Toen de organisatie van de ADO Den Haag vrouwen in plaats van tribunekaarten, kaarten voor de verwarmde SKY box hadden geregeld, kon de avond eigenlijk al niet meer stuk.

Precies om 18:30 uur en onder de klanken van het opzwepende nummer Liberté (ook bekend van het Van Persie toernooi) kwamen de meiden van de MO11 samen met de speelsters van ADO Den Haag en Achilles’29 het veld op. De MO13 meiden mochten met een mooie vlaggenparade de weg naar de middencirkel vormen.

In de rust van de wedstrijd mochten alle MO11 meiden nog een keer het veld op om een strafschop te nemen. Dat veel penalty’s door onze meiden feilloos werden gescoord, was voor de VDL’ers onder de toeschouwers natuurlijk geen verrassing.

Aan het einde van de wedstrijd was er nog volop gelegenheid om handtekeningen te scoren en met je favoriete speelster op de foto te gaan. Ook kwamen de  meiden van de MO13 nog een oude bekende tegen: de spits van ADO Den Haag was ex-VDL speelsters Anouk Boshuizen. Uiteraard werd deze ontmoeting natuurlijk ook nog even op de gevoelige plaat vastgelegd. Rond 21:00 uur  was het feest voorbij en kunnen de meiden van de MO13 en MO11 terugkijken op een hele leuke avond.

Oh ja en de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Achilles’29 is geëindigd  in een 2-2 gelijkspel!

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014