HELE WATERWEGREGIO GENIET 2 TOT 5 JUNI VAN ROBIN VAN PERSIE TOURNAMENT MET 24 EUROPESE TOPCLUBS

Deel dit bericht via social media.

Robin van Persie doet de Waterwegregio het grootste en mooiste voetbalevenement cadeau in het Pinksterweekeinde (3, 4  en 5 juni), dat hier ooit heeft plaatsgehad. Voetballiefhebbers kunnen uitkijken naar een waanzinnig evenement op het sportcomplex van VDL Maassluis.

RVP2017poster

Het Robin van Persie International Tournament is uitgegroeid tot hét Elite toernooi van de Europese profclubs voor pupillen. De grootste talenten, allemaal voorbestemd om uit te groeien tot toekomstige sterren, komen uit alle landen in Europa naar deze regio.

Robin van Persie, topscorer aller tijden van het Nederlands elftal, ster van Feyenoord, Arsenal, rvpfener2Manchester United en nu Fenerbahçe, zegt ongelooflijk trots te zijn op de Europese clubs die naar Maassluis komen.

VOETBALWALHALLA

Rond het evenement wordt net als in andere jaren een compleet voetbaldorp gebouwd met mogelijkheden voor andere jonge kinderen, er is een VIP-dorp waar iedereen (!)  zich vip mag voelen en dus mag komen. Het is twee dagen lang een walhalla voor liefhebbers van het beste jeugdvoetbal in Europa. Daarna volgen als bonus het Robin van Persie Meisjes Toernooi (maandag 5 juni) en het grootste Robin van Persie Amateurtoernooi van Nederland (zaterdag 10 juni).

VRIJDAG 2 JUNI GROTE SPONSORBORREL

Voor sponsors en bedrijven is er op de vrijdagavond  (2 juni) al een geweldige bijeenkomst in de door Staelduinse Bos Tuincentrum, Het Trefpunt van Reinier Woudestein, Bavette Boutique Restaurant Maasland en Trefzeker aangeklede megatent.

Aandacht voor het Sophia Kinderziekenhuis tijdens de Sponsorborrel
Aandacht voor het Sophia Kinderziekenhuis tijdens de Sponsorborrel

Het Robin van Persie International Tournament is door Feyenoord geadopteerd en wordt twee weken nadat Feyenoord mogelijk de landstitel wint gehouden met topploegen uit Engeland, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Portugal, Griekenland, Denemarken, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland en België.

Tottenham Hotspur, West Ham United, Werder Bremen, Zenit St Petersburg, Lille, Sporting Lissabon, PAOK Saloniki, FC Kopenhagen (de club van Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen), Rapid Wien, Slavia Praag, Feyenoord, PSV, Excelsior, Anderlecht, RC Genk en Club Brugge strijken per vliegtuig, bus, trein en boot neer in de Waterweg-regio.

GASTGEZINNEN EN HOTELS

Vele gastgezinnen hebben zich aangemeld om buitenlandse jonge spelers in huis te nemen en veel teams zijn ook in het Van der Valk Hotel Ridderkerk, waar Freek van der Valk al jaren een voortreffelijk gastheer is,  ondergebracht.
We kunnen overigens nog steeds enkele gastgezinnen gebruiken. Zie voor contact elders de berichten op deze website. Nooit eerder barstte zo’n voetbalspektakel los in deze regio. Dit wordt de mooiste en grootste editie ooit.

PROMOTIE VOOR MAASSLUIS EN REGIO

De organisatie bij VDL is dan ook trots op het nu al unieke toernooi. ,,Dit bewijst hoe je met veel vrijwilligers en een gezonde verenigingscultuur in deze tijd met elkaar tot grote dingen in staat kan

Altijd grote belangstelling
Altijd grote belangstelling

zijn’’, zegt voorzitter Rob Bosma, die trots is op de achterban. ,,Dit evenement, dat ook op maandag nog doorgaat met voor het eerst een Robin van Persie-Meidentoernooi, is niet alleen een geweldige promotie voor het voetbal maar ook voor de hele Waterweg-regio. Nu al stromen de aanvragen van media en landelijke televisiestations bij ons binnen.’’

VERRIJKING VOOR JEUGDVOETBAL

Feyenoord zelf komt met de allerbeste talenten uit de internationaal ook hoog aangeschreven jeugdopleiding naar het Robin van Persie International Tournament. Glenn van der Kraan, die samen met zo’n 12 jeugdtrainers leiding geeft aan de jongste talenten bij Feyenoord, vindt het toernooi een

Robin vorig jaar trots op de jeugd van Feyenoord
Robin vorig jaar trots op de jeugd van Feyenoord

verrijking voor het jeugdvoetbal. ,,Iedere jonge speler droomt er van om in zo’n ambiance, met veel publiek en internationale tegenstanders van naam, te spelen. Voor de ontwikkeling van een toptalent is een evenement als dit cruciaal. En het publiek zal versteld staan wat deze talenten op de mat gaan leggen.’’

TOETJE VAN TOERNOOI

In de afgelopen tien jaar nam Robin van Persie het na de finales steevast op tegen de winnaars, waarbij hij samen met Feyenoorder Tonny Vilhena en andere profvoetbalvrienden een geweldige voetbalshow op de mat legde. Een hoogtepunt van het evenement elke keer. Niet uitgesloten is dat de international dat dit jaar weer gaat doen…

de winnaars bij de teams tegen RVP
de winnaars bij de teams tegen RVP

ALLE AVONDEN LIVE MUZIEK

Naast het voetballen is er dan ook nog een groot muziek- en feestspektakel. Alle avonden is er op de Van Persie Tournament dagen live muziek. Dat begint vrijdagavond bij en na de sponsorborrel, op zaterdag 3 juni is er in de avond de grote feestavond in de Megatent, op zondagavond is er na het bedrijfsvoetbal live muziek en op maandagmiddag is er voor het Meisjes Van Persie Toernooi live muziek.

Het volledige programma onthullen we snel!

 

 

 

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014