BEN JIJ OOK GASTGEZIN VOOR EUROPEES TOPTALENT BIJ RVP-TOERNOOI IN JUNI?

Deel dit bericht via social media.

Mag de toekomstige Messi, Neymar of Robin van Persie 2 en 3 juni tijdens het Itnernationale Robin van Persie Toernooi bij jullie logeren?

rvptournam,entklein

 

Ja, dat verzoek doen we voor de jonge toptalentjes van de Europese voetbalclubs die in het eerste weekeinde bij onze club neerstrijken voor een grandioos 2 daags toernooi.

We zijn voor spelers van diverse teams uit Europa (leeftijd 8 tot 10 jaar) opzoek naar gastgezinnen.

WAT DOE JE ALS GASTGEZIN?

Vrijdagavond 2 juni arriveren per bus de teams op het sportcomplex van VDL. Daar worden de spelertjes door de gastgezinnen opgehaald. Op zaterdagochtend breng je ze naar VDL. Na de eerste toernooidag slapen ze nog 1 nachtje bij je en op zondagochtend is het al weer voorbij. Dan spelen de talenten nog een dag, maar reizen ze na afloop meteen met hun team naar huis.

MOOIE ERVARING

Een talentvol kind uit een andere land bij jou in huis is een even mooie als leerzame ervaring voor je eigen kinderen. In de afgelopen jaren is gebleken hoeveel plezier de kinderen hadden, hoe dankbaar de voetballertjes zelf waren en hoe mooi het is om in de jaren daarna zijn carriere in de gaten te houden. Want ze spelen allemaal voor een profclub en zijn voorbestemd om profvoetballer te worden.

winnaars2015RVP

Belangrijk voor uw eigen kind is de kennismaking met een andere cultuur, soms een andere taal (al hebben we ook zat Belgische talenten die Nederlands spreken). Je mag je eigen voorkeur uitspreken.

BIJ WIE GEEF JE JE OP?

Stuur een berichtje via de app/sms naar Nathalie van Drimmelen en/of Desiree Aerts-Groen. Dat zijn onze coordinatoren die je ook extra info kunnen geven.

Mobiel Nathalie: 06 15 409 654

Mobiel Desiree: 06 50 843 931

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014