BEN JIJ DE MAN OM ONZE JEUGD ONDER 19 EN ONDER 17 TE ASSISTEREN?

Deel dit bericht via social media.

VDL Maassluis is in beweging en bij de oudste voetbalvereniging van Maasluis groeit het leden aantal waardoor we momenteel ruimte hebben voor nieuwe trainers. Het eerste team van VDL Maassluis speelt op dit moment uit in de tweede klasse van de KNVB en ook al onze jeugdteams spelen op een behoorlijk niveau in de competitie mee.

HET COMPLEX VAN VDL ZIET ER DANKZIJ INVESTERINGEN FRAAI UIT

Het complex van VDL heeft in de afgelopen seizoenen een ware gedaantewisseling ondergaan waardoor de accommodatie voldoet aan de allerhoogste eisen van deze tijd. Ook beschikt de club over 3 kunstgrasvelden waarmee de trainingsfaciliteiten naar een hoog niveau zijn gelegd en er 52 weken (!) per jaar de gelegenheid is om te voetballen en trainen.

We zeiden in de inleiding al dat VDL groeit en daarom zijn wij nu opzoek naar een:

Assistent Trainer JO19

Assisteren of begeleiden volgens vooraf samengestelde trainingscyclus en het assisteren van de Hoofdtrainer op de trainingsdagen dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. Beschikbaar op zaterdag als (mede)begeleider van de JO19-1.

Assistent Trainer JO17-2

Assisteren of begeleiden volgens vooraf samengestelde trainingscyclus en het assisteren van de Hoofdtrainer op de trainingsdagen dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. De JO17-2 beschikt over 2 begeleiders die op zaterdag met het team mee gaan jou aanwezigheid op zaterdag is daardoor een pre maar niet direct noodzakelijk.

Functie eisen:

Naast affiniteit met voetbal en de genoemde groepen assisteer je tijdens de trainingen en begeleid je eventueel één van de groepen op de wedstrijddagen. We verwachten dat je;

1 Motiverend/Enthousiast bent
2 Je sociaal gedraagt m.b.t.

Samenwerking
Communicatie
Inlevingsvermogen

3 Presentatievaardig/Overtuigend bent

4 Creatief/meedenkend zodat dat besproken trainingen juist en volledig worden uitgevoerd en zelfstandig kunnen worden aangepast als het team daarom vraagt

Kortom wij vragen je mee te werken aan een jeugdvoetbalopleiding op maat gesneden voor de spelers van JO19 en JO17 waarin de speler middels Plezier Inzet en Techniek op het eigen niveau optimaalontwikkeld kan worden.

Voor meer informatie en interesse mail je

Marco van der Zee
vdl-jo17@vdl-maassluis.nl

 

Sorry, comments are closed for this post.

Sponsors VDL Maassluis

Gerealiseerd door Kiem Online | VDL - Maassluis - 2014